Metalldetekterbare kabelbånd brukt i farmasøytisk prosessindustri.

Blå buntebånd laget av metallgjenkjennelige nylonmaterialer tilbyr en rekke funksjoner og fordeler som gjør dem ideelle for spesifikke bruksområder.

Farge hjelper gjenkjenning: Den blå fargen på kabelbåndet gjør det enkelt å visuelt identifisere, spesielt i områder med komplekse ledninger eller maskineri.
Flammehemmende: Kabelbindene er flammehemmende for å gi større sikkerhet i tilfelle brann.
Sterkt redusert forurensningsrisiko: Bruken av metalldetekterbar nylon reduserer risikoen for forurensning i sensitive bransjer som matforedling, emballasje og legemidler betraktelig.
Halogenfri: Buntebåndene inneholder ikke halogenmaterialer, noe som reduserer risikoen for skadelige utslipp ytterligere ved brann.

MAGNETISK OG RØNTGENOPPVISERbar: De metalliske pigmentene i slipset gjør det detekterbart av metalldeteksjonsutstyr og røntgenmaskiner, noe som sikrer at de bittesmå kuttede delene av slipset kan identifiseres.

Strekkstyrke: Kabelbåndene har en strekkstyrke på 225N, sterke og pålitelige til å holde kabler og ledninger på plass.Kan brukes som en del av HACCP-prosessen: Buntebåndene oppfyller kravene i Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) til styringssystemet for matsikkerhet og er egnet for bruk i næringsmiddelindustrien.
Bruksområder for dette buntebåndet inkluderer: Elektriske ledninger Anvendelser: Kabelbånd kan brukes til å sikre og organisere ledninger og kabler i en rekke miljøer.

Næringsmiddelindustri: På grunn av deres metalldetekterbare egenskaper og motstand mot forurensning, er buntebånd ideelle for bruk i matforedlingsmiljøer der mattrygghet er avgjørende.

Emballasjeapplikasjoner: Buntebånd kan brukes under pakkeprosessen for å sikre og binde produkter, for å sikre riktig håndtering og frakt.

Farmasøytisk industri: De metalldetekterbare og anti-kontamineringsegenskapene til kabelbånd gjør dem egnet for den farmasøytiske industrien der det er kritisk å opprettholde et sterilt miljø.

Totalt sett har blå buntebånd laget av metalldetekterbar nylon nøkkelegenskaper og fordeler som gjør dem til et solid valg for ledningsinstallasjoner og industrier med spesifikke krav til sikkerhet, forurensningskontroll og detekterbarhet.


Innleggstid: Sep-04-2023